Cheaters Of Poland, CoP

We are Cheaters of Poland, the best group players of Poland !

#1 2014-08-29 21:24:52

Happy

Nowy użytkownik

Punktów :   

Podanie Happy

Nick w grze - MrHappy
Imię - Bartek
Wiek - A no 16, prawie 17 dla upartego.
Ranga w CS:GO -  Mistrzowskie Elitarne srebro?
Kontakt poza Steam - myślę że steam wystarczy, zawsze mam go włączony, nawet na telefonie, a jeśli nie, to znaczy że po prostu mnie nie ma... Może potem dodam nwm. FB, skype.
Link do profilu Steam -  http://steamcommunity.com/profiles/76561198028229505/
Dlaczego Ty? - Dlaczego? - Nie ma jakoś super powodu, po prostu myślę że jestem dość ogarniętą osobą, zawsze fascynowało mnie granie w klanie, lecz nigdy do żadnego nie przynależałem, zawsze grałem tylko z znajomymi lub kolegami z klasy, chociaż bardziej z znajomymi steam, bo niestety ale ludzie z mojej klasy to osły.. :S - Grałem kilka miesięcy na koncie kolegi w CS GO i od razu mnie wciągnęło, ale czemu o tym mówię? - Widziałem jakieś podanie tutaj, że ileś tam set H i srebro... - Mam 72 H i mam taką rangę jaką napisałem, nie znam się na tym, nie wiem czy to jakoś super dobrze... - Podanie jest trochę nieschludne bo nie wytrzymuje jak czegoś od siebie nie dodam... - Niestety!
Coś o sobie - A no jestem Bartek, co raczej po podaniu wiecie, mam 17 lat, mieszkam od 4 lat w Niemczech, komputer, bardziej gry komputerowe to moje hobby, nie ma co ukrywać, a counter strike to gra w którą przegrałem tysiące godzin, jeszcze na 1.6, jak pisałem, chciałbym być w klanie, nie mogę zapewnić że będę ciągle na komputerze, tego chyba raczej nikt nie może zapewnić, bardziej boje się o "klanówki", tutaj jest problem bo nie wiem czy będę miał czas, nie mówię że w ogóle, lecz w ciągu tygodnia jest trochę krucho z czasem, zazwyczaj schodzę o 20-21 bo po prostu mam szkołę, na dodatek teraz ostatni rok do którego będę musiał się przyłożyć, ale weekendy moje.   Uwielbiam, jestem fanem serialu The Walking Dead, jak i gry, która wzbudziła we mnie niezwykłe emocje, lecz największym fanem jestem gry The Last of Us... - Czemu nie wymieniłem tu Cs? - Cs traktuje jako na prawdę super grę, lecz gdybym miał wybierać TLOU a Cs, bez wątpienia wziął bym TLOU... - Wiem, z dupy, ale jest to zakładka o mnie, nie?

To by było na tyle, chcę od razu zaznaczyć że jestem osobą która nie lubi gdy ktoś na niego drze pyska, więc jeśli ktoś będzie Rage'ował na turnieju, i bił do mnie że mogłem to zrobić lepiej, to możecie od razu to odrzucić, bo nie po to piszę tutaj podanie, chce pograć z ludźmi którzy są ogarnięci, mili i spokojnie, na luzie podchodzą do tej gry, bo niestety lub "stety" ale jestem dość pochmurną osobą, i nawet głupi Ragdoll może mnie rozśmieszyć... A jeśli coś robię tak jak ktoś mi karze, wrzeszczy na mnie, to po prostu mam swoje powody by tego nie robić, do cholery, bo nie raz gdy grałem z znajomymi i ich klanem to takie coś było : | - Gram tak dobrze jak tylko mogę, ale myślę że gdy będę miał szanse pograć z wami, to "wytresujecie" (tak, specjalnie to napisałem :O) mnie na treningach.

Chcę też dać małą notkę, a dokładnie o tym że mam na prawdę gównianą myszkę, co dam w spoilerze i po prostu celuje się z niej cholernie źle, nie długo mam zamiar kupić myszkę, ale nie wiem jaką... - Jak by ktoś miał jakąś "nie za drogą" myszkę to chętnie zobaczę, może nawet kupie..

To by było na tyle, wiem trochę się rozpisałem ale nic nie poradzicie, taki jestem.

Stopka forum

RSS